‘
مجموعه آموزشی برنامه ریزی تولید کاربردی در اکسل:
🔵ارزش این مجموعه از لحاظ مدت زمان دوره، سرفصلهای آموزشی، دو برابر کلاس های مشابه است.با قطعیت میگم که سرفصل های مجموعه های آموزشی جامع درون سایت در هیچ جای کشور تدریس نمیشه و اگر هم تدریس بشه در سطح مبتدی و آموزش گذری است.
🔵مطابق با سرفصل های آموزشی American Production and Inventory Control Society
(ممنونم که درخواست تخفیف نمیکنین چون به این آموزش هایی که میدم ، ایمان دارم و میدونم ۱۰۰درصد از یک کلاس حضوری برای شما خیلی بیشتر میتونه مفید واقع بشه. در صورت عدم رضایت پس از خرید با ذکر دلیل تمامی وجه رو عودت میکنم.)
🔵این مجموعه آموزشی دارای ۲۲ جلسه آموزش که در هر جلسه ۳ الی ۴ عدد فیلم آموزشی است و مدت زمان هر جلسه بین ۱ تا ۲ ساعت می باشد.در پایان هر جلسه یک تمرین از آموزش اون جلسه (در قالب PDF) که متناسب با آموزش همان جلسه می باشد، قرار داده شده و پاسخ اون پروژه در ابتدای جلسه بعدی آورده شده است.
🔵وضعیت دانلود:برای دانلود ۲۲ لینک دانلود برای شما قرا داده شده(۲۲ جلسه) که حجم هر جلسه ۱۰۰ تا ۲۰۰ مگابایت است.
🔵کلیه موارد معرفی شده در فیلم های معرفی این مجموعه به صورت کامل و بی نقص،تدریس میشه.
🔰این مجموعه آموزشی را میتوان در سه بخش اصلی از لحاظ کار در محیط اکسل طبقه بندی نمود:
<<<آشنایی با محیط اکسل و توابع کاربردی در برنامه ریزی تولید + برنامه ریزی تولید در اکسل(بیشترین ساعت مجموعه آموزشی را شامل می شود.) + داشبورد تولید و فروش>>>
🔰برای مشاهده فیلم های معرفی این مجموعه آموزشی جامع کلیک کنید.
🔴در صورتی که حین آموزش دیدن با سوال و مشکلی روبه رو شدین میتونین با من در تماس باشین.
🔴مدت زمان آموزش : حدود ۳۰ ساعت آموزش جامع
🔰امکان خرید لینک های دانلود و پست دی وی دی آموزشی وجود دارد.(برای پست دی وی دی آموزشی کلیک کنید.)
معرفی دوره برنامه ریزی تولید کاربردی در اکسل:
✅در دنیای امروز صرفه جویی در وقت و هزینه از اولویت های اصلی همه صنایع است. از این رو صنایع تولیدی بر آن شده اند تا با استفاده از تکنولوژی های روز و نرم افزار های موجود در جهت برنامه ریزی بهینه تولید اقدام نمایند اما خرید و یا ساخت نرم افزاری منحصر به فرد و مطابق با شرایط سیستم تولیدی ،خود نیازمند صرف هزینه ای زیادی است . از طرفی استفاده از نرم افزار های جنرال بیشتر از اینکه باعث تسریع و راحتی کار شوند باعث بروز مشکالتی از جهت همپوشانی نداشت با شرایط موجود می گردد.
✅با این حال اگر از بعضی از محسنات نرم افزار اختصاصی مانند چند کاربره بودن، آرشیو اطالعات قدیمی و … بگذریم، اکسل مایکروسافت آفیس گزینه خوبی برای استفاده است، زیرا اصوالا در هر شرکتی کارشناسانی پیدا میشود که توانایی تولید چنین سیستمی با اکسل را دارند و یا با صرف هزینه ای نسبتاً ناچیز، می توان نسبت به تولید نرم افزار و حذف محاسبات تکراری روزانه اقدام نمود.
✅مجموعه آموزشی حاضر این امکان را به شما می دهد که حتی درصورت عدم آشنایی با نرم افزار اکسل با فراگیری توابع پر کاربرد در برنامه ریزی تولید و محیط نرم افزار اکسل ( که به طور کامل در دوره پوشش داده می شود) ، بتوانید با اصول برنامه ریزی تولید آشنایی یابید و آن را به صورت عملی در اکسل پیاده سازی کنید.
سر فصل های دوره برنامه ریزی تولید کاربردی در اکسل:
🔵آشنایی با روند کلی برنامه ریزی تولید
🔵آشنایی با سیستم های تولیدی
🔵آشنایی با محیط نرم افزار اکسل و معرفی توابع کاربردی در برنامه ریزی تولید
🔵برنامه ریزی تولید ادغامی(AP -Aggregate Planning )
🔵زمان بندی اصلی(Master Production Scheduling – MPS)
🔵برنامه ریزی سرانگشتی ظرفیت(rough cut capacity planning – RCCP)
🔵برنامه ریزی احتیاجات مواد(Material Requirement Planning – MRP)
🔵برنامه ریزی ظرفیت مورد نیاز(CRP -Capacity Requirement Planning )
🔵کاربرد برنامه ریزی خطی در برنامه ریزی تولید(LP – Linear Programming)
🔵توالی عملیات و زمانبندی عملیات(S&S – Scheduling & Sequencing)
🔵سیستم تکنولوژی گروهی(Group Technology – GT)
🔵تولید بهنگام(Just In Time – JIT)
🔵تهیه داشبورد های مدیریتی برنامه ریزی تولید در اکسل
معرفی برخی از قسمت های مجموعه آموزشی برنامه ریزی تولید:
🔰 پنج گام اساسی برای هدف گذاری مؤثر:
⛳️ پنج گام اساسی برای هدف گذاری مؤثر (SMART ):
🔹معیّن: Specific
🔸قابل اندازهگیری: Measurable
🔹دستیافتنی: Attainable
🔸واقعبینانه: Realistic
🔹زمانبندیشده: Timely
این مدل شما را یاری میکند تا اهداف خود را به نحوی تعیین کنید که تردیدی در رسیدن به آنها نداشته باشید:
پس خوب مطالعه کنید….
🔆اهداف خود را معین، روشن و شفاف بیان کنید. اگر قصد دارید اهداف ماه آینده، شش ماه آینده یا سال آیندهی خود را تعیین کنید، باید آنها را صریح و روشن مطرح کنید. این کافی نیست که بگویید: “میخواهم در شش ماه آینده پیشرفت کنم.” این پیشرفت را در کدام زمینه در نظر دارید؟
🔆هدفهایتان باید قابل اندازهگیری باشد. باید بتوانید اندازه بگیرید که چهقدر به سمت هدفتان پیش رفتهاید.
🔆در انتخاب هدف واقعبین باشید. اهدافی را برای خود در نظر بگیرید که دسترسی به آنها امکانپذیر باشد.
🔆هدفهای دستیافتنی، عمده و اساسی زندگی خود را تعیین کنید. اهداف باید واقعی و قابل دسترس باشند. اهدافی که با توانایی و امکانات شما تناسبی ندارند، غیر قابل دسترسیاند.
🔆هدفها باید قابل زمانبندی باشند. اغلب مشاهده میشود که بسیاری از مردم در شروع سال اهدافی را برای خود برمیگزینند و به روی کاغذ میآورند، اما آن را در پوشهای بایگانی کرده تا پایان سال نیز به آن مراجعه نمیکنند. وقتی هدفی را برمیگزینید، باید با استفاده از یک جدول زمانبندیشده، مدام آن را وارسی کنید و از آخرین وضعیت آن باخبر باشید. به این ترتیب، اگر پیشرفتی به سوی هدف خود مشاهده کنید، احساس رضایت و خرسندی خواهید داشت و به ادامهی راه ترغیب میشوید و هرگاه به بیراهه کشانده شوید خود را به مسیر درست هدایت خواهید کرد. هدف خود را در دفتر برنامهریزی خود بنویسید .
🔰برنامه ریزی تولید ادغامی(Aggregate Planning-AP)
💥هدف برنامه ریزی تولید ادغامی استفاده مطلوب از منابع انسانی و تجهیزات است. کلمه ادغامی بدین معنی است که برنامه ریزی در یک سطحی ادغام گردد که تمام محصولاتی که از منابع و تجهیزات مشترک استفاده می کنند به طور یکجا در نظر گرفته شوند .
به عنوان مثال ممکن است کارخانه به جای خرد کردن تقاضای فولاد به اجزاء تیرهای فولادی آنها را به صورت تنی از فولاد در نظر بگیرد . به علاوه ممکن است کارخانه صرف نظر از مهارت کارگران تعداد آنها را به طور یک جا مورد توجه قرار دهد . بنابراین برای استفاده برنامه ریزی ادغامی لازم است که محصولات را به صورت خانوادگی در نظر بگیریم و از هر خانواده قائم مقامی به عنوان نماینده آن ها معرفی کنیم. ضمنا باید تعداد کارگران مورد نیاز برای تولید یک واحد از این محصول ادغامی را بدست آورد. در اصل یک برنامه ای که پاسخگوی تقاضای متغیر دوره به دوره محصولات ادغامی باشد مورد توجه است . راه حل های متفاوت برای برنامه ریز جهت رفع این مشکل موضوع مورد بحث ما در این دوره می باشد .
💥برنامه ریزی تولید ادغامی در واقع فرآیند برنامه ریزی و کنترل وجوه مختلف کل فعالیت های تولید به منظور برآوردن تقاضای مشتریان کارخانه است. با فرض داشتن پیش بینی تقاضا ، ظرفیت ماشین آلات، سطح موجودی ها ، سطوح نیروی انسانی و امکانات قرارداد های جنبی ، مدیریت کارخانه باید درمورد سرعت تولید در یک دوره برنامه ریزی میان مدت نظیر ۳ تا ۱۸ ماه تصمیم گیری کند. مدیریت به هیچ وجه تمام این تصمیم گیری را در اول دوره برنامه ریزی و یا به عبارت بهتر در زمان بودجه بندی کارخانه نمی نماید ، بلکه در حقیقت مجبور است به طور پیوسته در مقابل تغییراتی که در تقاضا ، سطح نیروی انسانی و کارایی ماشین آلات و همچنین سایر عوامل غیر قابل پیش بینی اتفاق می افتد ، عکس العمل نشان دهد، لذا دراین برنامه ریزی ارائه یک راه حل قطعی و اجرای بی چون و چرای آن مسلما غیر اقتصادی خواهد بود .
🔰برنامه اصلی تولید(master production scheduling-MPS)
💥پس از فهم نظری و پیاده سازی مثال های مختلف از برنامه ریزی ادغامی در اکسل کمی ریزتر شده و برنامه ای برای بازه ی کوتاهتر تولید تک تک محصولات (ترجیحاً هفتگی) را تهیه میکنیم. یعنی زمان یا پریود برنامهریزی را کوتاهتر و دقیقتر میکنیم و اینکه دیگر فقط با خانواده محصول کار نداریم، بلکه سراغ تک تک محصولات خواهیم رفت.
💥خروجی این مرحله MPS یا Master Production Schedule یا بعبارتی زمانبندی اصلی تولید خواهد بود. یعنی اینکه مشخص کنیم از هر محصول چقدر و در کدام هفته باید تولید شود. (میتواند هر روز باشد بسته به اینکه پریودهای زمانی را چطور از اول کوچک تر در نظر بگیریم).
💥مهمترین ورودی MRP، زمانبندی اصلی تولید یا MPS می باشد.
🔰برنامه ریزی سرانگشتی ظرفیت(Rough Cut Capacity Planning-RCCP)
💥پس از تهیه MPS اولیه تولید(یعنی اینکه تعیین کنیم در هفته به چه میزانی بایستی تولید داشته باشیم.) با توجه به میزان قرارداد های تولید و پیش بینی های فروش، اکنون بایستی MPS خود را با توجه به ظرفیت های تولید، ظرفیت های انبار، ظرفیت منابع و مواد اولیه در دسترس نهایی کنیم و به نوعی MPS اصلی یا ثانویه تولید را بدست آورریم.به این کار RCCP یا برنامه ریزی سرانگشتی ظرفیت میگویند.
💥بهترین روش حل RCCP مدلسازی و حل مدل ساخته شده است.که در این دوره آموزشی ابتدا با نحوه تهیه MPS اولیه در اکسل آشنا میشویم و سپس با توجه به ظرفیت های کلیدی واحد های تولیدی موجود مدلسازی را انجام داده و آن را با ابزار Solver اکسل پاسخ دهی خواهیم کرد تا MPS ثانویه بدست آید و فرآیند RCCP انجام گیرد.
💡تمامی بخش های آموزشی این دوره به صورت پرژوه محور بوده و با ارائه مثال های تولیدی ارائه خواهند شد.
🔰برنامه ریزی احتیاجات مواد(Material Requirements planning-MRP)-قلب برنامه ریزی تولید
🛠✅✅✅مرحله اول تهیه MRP/تهیه(MPS(Master Production Schedule:🛠
💥همانطور که قبلا گفته شد MPS اصلی ترین ورودی MRP است.
💥مروری بر تعریف Mps :درMPS یا زمان بندی اصلی تولید، می توان متوجه شد که به چه میزان و در چه زمانی از هر محصول، مورد نیاز است. سپس با توجه به مقادیر موجودی در دست، تقاضا، تعهدات و… می توان به یک برنامه اولیه (MPSاولیه) برای تولید دست یافت.
💥ورودی های MPS به شرح زیر می باشند:
۱⃣-دریافت اطلاعات دقیقی نسبت به تعداد محصولات ساخته شده(مقادیر موجود در دست)تا به الان. (این اطلاعات می تواند با پرسش از سرپرست انبار،اطلاعات ثبت شده و یا بازدید مستقیم کارشناس برنامه ریزی تولید از انبار هر محصول واحد تولیدی بدست آید.)
۲⃣-دریافت اطلاعات زیر:
🚩آیا در این واحد تولیدی، تولید به صورت دسته ای صورت میگیرد یا خیر؟در صورت وجود دسته تولیدی، برای هر محصول دسته تولید چه مقدار می باشد؟
🚩آیا ذخیر اطمینان برای محصولات وجود دارد؟در صورت وجود ذخیره اطمینان این مقدار برای هر محصول چه میزان است؟
🚩پیش بینی تقاضای هر محصول در دوره های آتی چه میزان است؟(در صورتی که تا به حال پیش بینی از تقاضای محصولات در دوره های آتی صورت نگرفته بایستی آن را با تقاضا های دوره قبلی و روش های موجود پیش بینی بدست آورد.)
🚩تعهدات و قول های هر محصول تولیدی برای دوره های آتی تا به الان چی میزان است؟ (به عنوان مثال در یک دوره خاص به ۳۵ مشتری قول تهیه یک محصول خاص تولیدیمان را داده ایم، به نوعی ۳۵ نفر سفارش خرید داده اند.)
🛠✅✅✅مرحله دوم تهیه MRP/زمان سنجی:🛠
۱⃣-زمان در دسترس هر ماشین یا هر کارگاه تولید در بازه زمانی هر دوره
۲⃣-زمان سنجی تولید هر محصول در هر ماشین یا کارگاه(بهترین روش زمانسنجی این بخش،انجام زمانسنجی با کورنومتر می باشد.)
۳⃣-محاسبه راندمان تولیدی به تفکیک هر ماشین یا هر کارگاه تولیدی با توجه به روش های محاسبه دقیق راندمان
🛠✅✅✅مرحله سوم تهیه MRP/قیمت:🛠
🚩بدست آوردن اطلاعات دقیق نسبت به سود ناخالص هر واحد از محصولات در واحد تولیدی(این اطلاعات معمولا از مدیریت یا بخش حسابداری صنعتی- واحد امور مالی قابل حصول می باشد.)
🛠✅✅✅مرحله چهارم تهیه MRP/مدلسازی:🛠
🚩مدلسازی اطلاعات نام برده شده در نرم افزار های برنامه ریزی ریاضی مانند:گمز(GAMS)،لینگو(Lingo)و…به منظور به دست آوردن MPS نهایی و کاربردی(MPS ثانویه).
✅✅✅در یک کلام:🛠
MRP پایه زمان بندی برای تولید یا خرید قطعات یا زیر مونتاژها (Material) محصول است و بیان می کند برای اجرای برنامه تولید اصلی(MPS) بر اساس سیاست های سفارش دهی، Lead Time ها، ساختار محصول(BOM)، موجودی در دست و… تولید یا خرید هر یک از قطعات یا زیر مونتاژها چه زمانی بایستی انجام شود؟
✅✅✅خروجی های MRP:🛠
💥مهمترین دستاورد برنامه mrp شامل گزارش های کنترل تولید و موجودی کالا می باشد.
🚩این گزارشات اختیاری هستند و برای کمک به مدیریت در برنامه ریزی و کنترل عملکرد،طراحی می شوند .(گزارشات اولیه)
💥این گزارشات شامل جداول سفارشات برنامه ریزی شده ، تغییرات در تاریخهای سررسید، حذف یا توقف سفارشات باز و اطلاعات مربوط به وضعیت موجودی کالا می باشد.
🚩گزارشات ثانویه شامل موارد ذیل می باشد :
💥گزارشات برنامه ریزی – گزارشات اجرایی – گزارشات استثنایی
💥گزارشات برنامه ریزی به منظور مشخص کردن نیازهای آتی
💥گزارشات اجرایی به منظور دقت روی اختلافات بین برنامه ها و عملکرد واقعیک
💥گزارشات استثنایی روی مشکلات موجود در حول و حوش سفارشات تاخیر دار ، ضایعات بیش از اندازه و… متمرکز می باشد.
🔰کاربرد برنامه ریزی خطی در برنامه ریزی تولید(linear programing-LP)
💥در حل مسائل برنامه ریزی تولید، برنامه ریزی ریاضی از روشهایی است که می تواند به حل بهینه مسائل دست یابد.
💥 اولین مرحله در حل این گونه مسائل مدل سازی آن است. حدود بالا و پایین برای موجودی در دست در هر دوره، میزان مجاز استخدام و اخراج کارگران، مقدار تولید با استفاده از زمانهای عادی و اضافه کاری و … را می توان در مدل سازی لحاظ کرد.
💥پس از مدل سازی مسائل و حل آنها، می توان تحلیل حساسیت روی موارد مختلف انجام داد و راه حل به دست آمده را مورد ارزیابی قرار داد، یا آن را با شرایط واقعی تطبیق داد.
💥مدلسازی برنامه ریزی ادغامی(تثبیت سرعت تولید-دنباله روی از تقاضا)
👈خروجی این مدلسازی: تعیین دقیق میزان استخدام اخراج در صورت وجود،تعیین میزان ضریب استفاده از ماشین آلات،تعیین میزان تولید به صورت عادی،اضافه کاری و برونسپاری از هر محصول و…
💥مسائل تولید مرحله یا محصولی
👈تعیین میزان مقدار محصول خروجی از سیستم
💥مسائل الگوی برش ورق ها( که امروزه نرم افزار های الگوی برش در راستای کاهش میزان ضایعات ناشی از برش ورقه ها در اختیار واحد های تولیدی است.)
👈خروجی این مدلسازی: مقدار طول و عرض برش از هر طرح برش مشخص می شود.
💥برنامه ریزی سرانگشتی ظرفیت به منظور تعیین نهایی میزان تولید کوتاه مدت و هفتگی (secondary MPS)
👈خروجی این مدلسازی: میزان تولید به صورت هفتگی را با در نظر گرفتن محدودیت هایی همچون فضای انبار،متریال،نیروی انسانی و تجهیزات و زمان در دسترس به صورت دقیق مشخص میسازد.
💥مدلسازی میزان تولید محصولات با هدف بیشینه سازی سود (با در نظر گرفتن میزان تقاضا،هزینه تولید هر محصول،زمان عملیات هر ماشین روی هر محصول،ظرفیت در دسترس ماشین آلات در زمان های عادی و اضافه کاری در هر ماه)
👈خروجی این مدلسازی: میزان تولید هر محصول در هر ماه مشخص میشود به گونه ای که با در نظر گرفتن تمامی محدودیت ها،سود بیشینه شود.
✅دانلود محصولات و مطالب رایگان:
برای دانلود محصولات رایگان، در سایت ثبت نام و سپس وارد حساب کاربری خود شوید تا لینک های دانلود به شما نمایش داده شود.
✅خرید محصولات غیررایگان:
- ابتدا در سایت ثبت نام و سپس اقدام به ثبت سفارش کنید .
- لینک های دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهند آمد. برای دانلود عجله نکنید هر زمانی وارد حساب کاربری خود شوید، از قسمت تاریخچه سفارشات، به خرید های خود به مدت مادام العمر دسترسی دارید.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید. ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که محصول خریداری شده شما،محصول پستی است،تکمیل فیلد استان+آدرس+کدپستی الزامی است.
- در صورتی که محصول خریداری شده شما،محصول پستی است، مجموعه آموزشی به آدرس پستی شما، پست پیشتاز می شود.
خیلی ممنونم واقعا عالی بود و مفاهیم کاملا روشن شد واسم .خداروشکر در مصاحبه موفق بودم و پذیرش شدم
ممنونم از نظر پرانرژی و خوشحال کننده شما.موفق باشید
سلام
میخواستم بدونم این مجموعه برای برنامه ریزی تولید جایی که پروژه محور هست هم مفیده؟
بله حتما. و انشالله حتما در آینده و برای توسعه آموزش های خودتان و پیشرفت کاری به سمت یادگیری کدنویسی VBA بروید.ممنونم
ممنون آقای صمدی استفاده کردم.
ای کاش یک مجموعه جامعی در مورد زمانبندی (Scheduling) تولید به صورت حرفه ای تهیه کنید..اطلاع دارم که زمانبندی تولید (Scheduling) به صورت حرفه ای فقط با VBA ممکنه و خیلی خوب میشه اگر چنین نرم افزارهایی در اکسل تولید بشه. موفق باشید
سلام ممنون از نظردهی شما
مسئله Scheduling یک مسئله خیلی خیلی حرفه ای و پیچیده است که نیاز به تسلط کامل بر توالی عملیات دارد و آموزش اون خیلی گسترده می شود. همچنین آموزش این مورد هزینه زیادی رو خواهد داشت(بالای میلیون) که از اونجایی که در کشور ما،دوستان به آموزش بیشتر به قیمت توجه دارند و نه کاربرد…تهیه آموزشش رو صحیح نمیدونم و باید بگم کار Scheduling کاملا باید تخصصی در واحد های تولیدی با کدنویسی در اکسل انجام بشه..موفق باشید.
عالی بود مهندس خیلی خیلی جامع و با لحنی روان و واضح تدریس شده. پاینده باشید.
سلام خوشحالم که راضی بودین آقای حسینیان
سلام و خسته نباشید من تافصل ۸ نگاه کردم ولی مشکلی که پیش اومده اینه که شما برای یک نوع محصول آموزش میدین درصورتیکه من مکانی کار میکنم که ۳۰۰نوع محصول داره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام روز بخیر باشه… سوال عجیبی است!!!!!!!ملاحضه بفرمایید که هیچ فرقی ندارد و شما بایستی برنامه ریزی را به ازای تمامی محصولات داشته باشین(همچون همون تک محصولاتی که من به فراوانی از آن در تمامی مراحل برنامه ریزی تولید مثال میزنم و حل میکنم.) و به محض گرفتن سفارش آنها را در برنامه ریزی تولید خود اعمال کنین. برنامه ریزی تولید کاملا کار مهندسی است همچون یک لقمه و عسل نیست که بتوان آنها را در دهان دانشپذیر گذاشت. همه تکنیک ها آموزش داده شده و فقط باید با یک روحیه خلاقانه و فکری مهندسانه و مسلط بودن روی ابن دوره، پیشنهادات خود را برای برنامه ریزی تولید، با عوامل اجرایی مطرح و آن را در محیط اکسل به کار گیرید. خیلی خیلی باید این مجموعه را با دقت تمام ملاحضه کنید و با فکری آزاد پیش بروید!
سلام من تازه شروع به کار کردم، اگر دوره شما رو خریداری کنم، چقدر طول میکشه یه بستر برای برنامه تولید کارخونه توی اکسل تهیه کنم؟ ممنون از وقتی که میذارید
سلام ممنون از همراهی شما دوست عزیز. شما با این مجموعه آموزشی تمامی تکنیک ها و مراحل لازم را به صورت کامل و گام به گام در اکسل مسلط خواهید شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید.
سلام عالی بود استاد، من این پکیج و خریداری کردم و به هر کسی میخواد تو زمینه برنامه ریزی تولید کار کنه یا آموزش ببینه توصیه می کنم از این مجموعه استفاده کنه، از آقای مهندس هم به خاطر راهنمایی های تلفنی که به من دادند تشکر میکنم..
ممنون از نظر انرژی بخش و مثبت شما همراه ارجمند
سلام
جناب مهندس صمدی
خداقوت و تشکر از آموزش های خوبی که ارائه می کنید
از شما دوست بزرگوار مچکرم. ممنون از نظر پرانرژی شما همراه گرامی
سلام وقتتون بخیر
خدا قوت
چه طور می تونم با شما تماس بگیرم، با شماره ای که قرار دادین نمی تونم تماس بگیرم
ممنون
سلام همراه گرامی وقت بخیر
مشکل حل شد با شماره سایت تماس حاصل فرمایید.
سلام
امکانش هست بفرمایید که میشه با msp یا p6 هم برنامه ریزی تولید انجام داد؟
با عرض سلام خدمت شما همراه عزیز
با این نرم افزارها امکان زمانبندی و توالی عملیات وجود دارد ولی امکان برنامه ریزی تامین مواد و شخصی سازی تولید وجود ندارد. بماند که استفاده از این نرم افزارها پیچیدگی خاص خود را دارد. و همچنین شرایط تولید داخلی که پیچیدگی ها و سختی های زیادی را براب برنامه ریزی دارد که این نرم افزار ها برای برنامه ریزی در زمینه تولید پیشنهاد نمیشود.
ابن دو پست را مطالعه بفرمایید.
زمانبندی ۱
زمانبندی و تامین مواد۲
با سلام
با سلام و احترام
جناب مهندس من دوسوال مهم دارم یکی اینکه امکان بروزرسانی توسط اجزای BOM وجود دارد و دیگری امکان ایجاد انبار نیمه ساخته و انتقال موجودی از یک ایستگاه به ایستگاه دیگری وجود دارد . ممنون میشم راهنمایی فرمایید . چون می خوام خریداری نمایم
سلا جناب رحیمی وقت بخیر
در مجموعه زمانبندی ۱ و ۲ تمامی امکانات وجود دارد قفط برای قطعات در جریان ساخت میتوانید خودتان انبار تعریف کنید که به صورت لحظه ای موجودی نیمه ساخته را مدیریت کند.
سلام آیا مباحث jit و تولید ناب را در دوره قرار داده اید؟ با تشکر
سلام بله کامل توضیح داده شده است.به خصوص MRP با مثال های عملی مختلف در اکسل تدریس شده.
سلام مهندس می خواستم بدونم فرم های ۲ الی هفت را کی بارگذاری می کنید. همانطور که تلفنی صحبت کردیم فرمودید تا آخر هفته بارگزاری می نمایم
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما آقای صمدی.
مجموعه جامعی ارائه کردید که می توانم بگویم که بهترین آموزش مجازی در سطح اینترنت است. مطالب کاملا واضع، مثال های کاملا کاربردی و نکات کلیدی بسیاری ارائه شده است که می تواند برای یک برنامه ریز تولید راهگشا باشد.
سلام و عرض ادب ممنون از نظر ارزشمند شما مهندس صیاد علی جانی عزیز.انشالله مفید واقع شده باشه.سپاسگزارم
عالیییییییییییییییییییییییییییییییی
ممنون از پاسخ پرانرژی شما دوست عزیز